4human

AD Gruppen har byttet navn til 4 human, mer informasjon om dette kan du lese her:

På disse sidene kan du registrere nye saker, sjekke status på tidligere registrerte saker eller søke i kunnskapsdatabasen vår.

Hvis du vil registrere en sak, klikker du på "Ny sak". Hvis du vil sjekke status på saker du tidligere har registrert, må du logge deg inn først. Hvis du har glemt passordet ditt på kundesenteret, kan du få det tilsendt til din registrerte e-postadresse ved å klikke på "Glemt passord?"

Du kan registrere en sak uten at du tidligere har registrert deg som bruker av vårt kundesenter men da må du trykke «Glemt passord» for å motta en mail med tilgang til brukerkonto. Gjennom linken får du mulighet til å registrere ditt passord.

For å yte best mulig service er det viktig at du registrerer kategori når du registrerer din sak!

Hvis du vil søke i vår database med vanlige spørsmål, klikker du på FAQ.

Har du glemt passord på ASP løsningen klikk her

Vi håper du får nytte av vårt kundesenter!

Kontaktinformasjon telefonsupport:
33 39 80 02 - Serverdrift (ASP, hosting)
33 39 80 03 - Compello
33 39 80 04 - AD Travel (Tidligere AD Produkt)

Evolution HRM(Tidligere Oppfølging 4.0):
97 00 99 95 + tast 2
Support side:support.4humanHRM.no